Over mij

Wie ben ik?

Welkom!

Ik ben Lara Hoogeveen, het gezicht achter Draad & Hout.

Het borduren door mijn oudtante als inspiratie voor mijn webshop

Mijn liefde voor handwerk en met name borduren is ontstaan toen ik vroeger met mijn zus en ouders logeerde bij mijn oudtante in het klooster. Mijn oudtante was een non en daar was handwerken een belangrijk onderdeel van hun dagbesteding. Zij leerde mij de basis van het borduren, op mijn twintigste heb ik de MTS Mode en Kleding afgerond. Ook al koos ik daarna een andere baan in hele andere richting, toch ben ik altijd creatief bezig gebleven en ben ik mij blijven ontwikkelen in verschillende technieken en zo is mijn liefde voor houtbranden ontstaan. 

De laatste jaren is mijn zelfvertrouwen gegroeid en zo is mijn droom, die ik altijd heb gehad om mijn eigen creaties te verkopen, uitgegroeid tot het idee om een eigen webshop op te zetten.

 

Kwaliteit en duurzaamheid vind ik belangrijk

Kwaliteit staat bij mij in een hoog vaandel. Elk product maak ik met de grootste zorg. Hoewel het wat meer tijd in beslag neemt, kan je dat ook in het artikel terugzien. Daarnaast zorg ik er voor dat het materiaal bij aanschaf zo duurzaam mogelijk geproduceerd is en hergebruik de materialen die ik al in huis heb. Zo kan ik langzaam maar zeker alles zo ‘groen’ mogelijk aanbieden. 

 

Zo kan jij met een gerust hart van je aankoop genieten.