Algemene Voorwaarden voor www.draadenhout.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.draadenhout.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Draad & Hout. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat ik streef naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Draad & Hout te mogen claimen of te veronderstellen.

Draad & Hout streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Ik behoud het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Draad & Hout aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar ik via hyperlinks verwijzen.

Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden via bankoverschrijving of Ideal t.n.v. Draad & Hout. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons thuis af te halen in Zwaag en contant af te rekenen. Wanneer Draad en Hout na 4 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering.
Is de betaling binnen 7 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling.

Levering:
Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket (indien op voorraad) binnen circa 3-4 werkdagen (maandag t/m zaterdag) verzonden.
(mits anders is aangegeven bijvoorbeeld. i.v.m. vakantie) 

Wilt u het artikel ingepakt hebben als cadeau, of naar een ander adres gestuurd hebben, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling en dan zorg ik dat het mooi ingepakt en bezorgd wordt. Ook kan ik hier een persoonlijke wens en/of afzender op een kaartje bij bezorgen.

Retourneren:
Ruilen mag binnen 8 dagen (afgeprijsde artikelen vallen hier niet onder) mits het gekochte product wordt teruggebracht of geretourneerd in de originele verpakking en zonder gebruikersschade. Met uitzondering van textiel. Dit moet geruild worden binnen 2 dagen. De kosten van het verzenden & retourneren van een artikel, is altijd voor de klant, tenzij anders afgesproken via de mail.

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, kunt u een ander artikel uit zoeken of krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 7 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst of contant betaald bij aflevering aan bezoekadres van Draad & Hout.

Rookt u? Wilt u er dan voor de zorgen dat de producten niet in een rookruimte komen te staan, voordat u zeker weet deze niet retour te zenden. De geur is onmogelijk te verwijderen.

Schade of breuk:

In het geval schade of breuk tijdens het transport. Meld deze schade binnen 24 uur na ontvangst. Dit doet u door middel van het sturen van een mail met bijgevoegd foto’s van de schade. Doet u het na deze 24 uur, kunnen wij niet garanderen dat de schade wordt vergoed.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op uw verzoek iets (laten) maken of bestellen.

Onze artikelen:
Draad & Hout doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk mogelijk weer te geven.
Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren en maten kunnen voorkomen.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Draad & Hout is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Draad & Hout.


Wijzigingsrecht:
Draad & Hout heeft ten alle tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden. U vindt de meest recente versie van de disclaimer van www.draadenhout.nl op deze pagina.